Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl
Corona maatregelen

Maak (weer) contact met je intuïtie.

Als vanzelf komen er vragen en beelden bij je op. Neem de tijd, zorg dat je niet gestoord kunt worden (doe je telefoon uit) en beleef jouw reis. Je zult merken dat je intuïtie je helpt om keuzes te herkennen en de juiste beslissingen te nemen.

Meditatie

Reisbeschrijving (Tuinen/ chakra’s)
(bron onbekend)

De Reis begint en eindigt op een heel mooi weiland met allerlei bloemetjes in prachtige kleuren tussen de grassprieten.
Stel je in gedachten voor dat je daar bent, de reis begint:

Je staat met blote voeten op het koele gras te genieten van het mooie weer en de omgeving. De zon schijnt stralend, vogeltjes vliegen zingend af en aan en een zacht briesje strijkt door je haren en langs je wangen.

Na een poosje zie je dat er een pad loopt tussen de bomen en je besluit een wandeling te gaan maken. Als je bij het pad bent aangekomen merk je op dat het omhoog loopt: je staat voor de voet van een berg.

Boven je zie je verschillende kleuren schitteren in het zonlicht en nieuwsgierig daarnaar begin je het pad te volgen. Je ontdekt dat de kleuren, de kleuren van bloementuinen zijn en nog nieuwsgieriger loop je verder tot je bij de eerste tuin komt.

De eerste tuin is een Rode Tuin, vol prachtige rode bloemen in allerlei variaties. Terwijl je door de tuin loopt voel je de energie van deze rode bloemen je lichaam in gaan. Je eerste chakra (Wortelchakra) vult zich er helemaal mee en begint te draaien. Je ziet ook een enorme rode edelsteen, waarin de woorden gekerfd zijn:  “Ik besta!”. Je leest de woorden hardop, laat de betekenis tot je doordringen en je zegt tegen jezelf: “Ik besta!” en terwijl je dat doet voel je ….. dat je bestaat.

Dit gevoel houd je vast totdat je bij de tweede tuin bent aangekomen, de Oranje Tuin. Hier gebeurt hetzelfde, maar nu is het je tweede chakra (Heiligbeenchakra) dat zich vult, er ligt een oranje edelsteen met de inkerving: “Ik leef!”. Je leest de woorden hardop, laat de betekenis tot je doordringen en je zegt tegen jezelf: “Ik leef!” en terwijl je dat doet voel je ….. dat je leeft.

Dan ga je naar de derde tuin, de Gele Tuin, waar je derde chakra (Zonnevlechtchakra) zich vult en in de gele edelsteen de woorden: “Ik voel!” gekerfd zijn. Je leest de woorden hardop, laat de betekenis tot je doordringen en je zegt tegen jezelf: “Ik voel!” en terwijl je dat doet voel je …. wat je voelt.

In de vierde Tuin, deze tuin is groen van kleur vult je Hartchakra zich en lees je op de groene steen: “Ik heb lief!” Je leest de woorden hardop, laat de betekenis tot je doordringen en je zegt tegen jezelf: “Ik heb lief!” en terwijl je dat doet voel je …. liefde.

Vanaf hier begin je je lichter te voelen en hoe hoger je op de berg komt hoe lichter je wordt, je wordt wat zweverig.

De vijfde tuin is Blauw, hier vult je vijfde chakra (Keelchakra) zich en staat er op de groene steen: “Ik communiceer!” Lees de woorden maar en laat ze goed tot je doordringen, spreek ze uit als je dat wilt, ik communiceer!

In de zesde tuin, de Violette Tuin vult je Voorhoofdchakra zich en staat er  op de violette steen: “Ik weet!” Lees de woorden maar en laat ze goed tot je doordringen, spreek ze uit als je dat wilt, ik weet!

De zevende tuin is transparant Wit hier vult je Kroonchakra zich en staat er op de enorme Bergkristal: “Ik ben!’ Lees de woorden maar en laat ze goed tot je doordringen, spreek ze uit als je dat wilt, ik ben!

Als je deze tuin weer verlaten hebt zie je boven op de berg een hele mooie tempel. Jouw eigen tempel. Je zweeft er naartoe en gaat naar binnen. Daar zie je prachtige gebrandschilderde ramen waardoor kosmische stralen in allerlei kleuren naar binnen schijnen. Je ziet ook een altaar waarop een gouden boek met zilveren bladzijden ligt.

Je gaat er naartoe, slaat het boek open en leest met je innerlijke ogen de boodschap die daar voor jou persoonlijk geschreven staat. Kun je deze niet direct lezen of begrijp je hem niet meteen, dan kan je een andere keer via de tuinen in de tempel terug komen en kijken of het dan allemaal duidelijker is. Je doet nu een van de tempelramen open en neemt een kleurstralen douche die je reinigt en zuivert en nieuwe energie geeft. Ook kun je er, als je dat wilt, andere mensen onder plaatsen.

Dan verlaat je de tempel, je gaat weer, via de tuinen, naar het grasveld terug.
Bij de witte tuin voel je dat je Kroonchakra weer begint te draaien, bij de violette tuin dat je Voorhoofdchakra weer begint te draaien, bij de blauwe tuin gebeurt dat met je Keelchakra, bij de groene tuin met je Hartchakra, bij de gele tuin met je Zonnevlechtchakra, bij de oranje tuin met je Heiligbeenchakra en bij de rode tuin met je Wortelchakra. Bij de laatste tuin merk je dat je weer helemaal geaard bent, stevig met beide voeten op de grond staat en dat je je totaal anders voelt dan toen je de wandeling begon.

Je loopt terug naar het weiland en voelt je zorgeloos, vol levensvreugde, vol kracht, vol liefde en voel zelf maar wat nog meer.

Blijf nog even liggen of zitten voordat je je dagelijkse leven weer oppakt en weet dat je altijd deze reis weer kunt maken, in je levensboek kan lezen en een douche kan nemen van de kosmische kleurenstralen.

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007